Handmade & Gorgeous

Bemutatkozik a Handmade and Gorgeous csapata!

Kik állnak a posztok mögött...

2016. szeptember 22. - Handmade and Gorgeous

Sziasztok!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzunk Nektek!
Az elkövetkezendő hetekben Tőlünk láthattok majd posztokat a kézműves termékek világából...

Akkor kezdjük is

Athina vagyok, a Budapesti Corvinus Egyetem marketing mesterszakának hallgatója. Nagyon szeretem a házias, mondhatni gourmet ételeket, italokat, ami valószínűleg családi vonás lehet. Imádok sütni, főzni, de ha nem is imádnék, akkor is rákényszerülnék, hisz egy 14 hónapos baba mellett kötelező a házi koszt. Ja, igen egy kis nehezítés az egyetemi évek alatt egy gyönyörű kislány. De nem is ez a lényeg…
A bevezetővel ellentétben nem kézműves baba praktikákat fogok megosztani Veletek és nem is a levendula jótékony hatàsairól lesz szó, hanem inkább bevezetlek Titeket a csodálatos kézműves sörök világába (ha még nem ismernétek).
A tanulás és babázás mellett időt kell szakítani a szórakozásra is, így a kézműves sörök világát választottuk, ahol számos érdekességet lehet megtudni a beszerzésükről, főzésükről, stb.

Tartsatok velem, ha kicsit ki akartok szakadni a commerce sörök világából!

A bejegyzés trackback címe:

https://handmadeandgorgeous.blog.hu/api/trackback/id/tr9711735201

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása