Handmade & Gorgeous

There's always room for dessert..

2016. szeptember 25. - Handmade and Gorgeous

Csak kapkodod a fejed a legújabb desszert trendek után? Szeretnéd tudni, hogy mi a különbség madeleine, tarte tatin, crumble és millefeuille között?

Tarts velem, és a következő néhány hétben megismerheted a legújabb kézműves desszert trendeket, és a legkülönlegesebb fagylalt ízesítéseket! :)e.png

Sziasztok,

Itt a hétvége, és ezzel a bemutatkozásunk sora is lezárult. :) 

Én Eszti vagyok, a csapat 5. tagja, és szintén a BCE Marketing Mesterképzésének hallgatója.

Szeretek utazni, új kultúrákat, embereket és konyhákat megismerni.

Gyerekkorom óta a házias ízek rajongója vagyok. A családom életében fontos szerepet tölt be a sütés-főzés, a gasztronómia szeretetét pedig én is örököltem. Számomra nagyon fontos, hogy tudjam, mi van egy ételben, hogy az ne csak finom, de (amennyire csak lehet) egészséges is legyen, emellett pedig minőségi, hazai alapanyagokból készüljön. Ebből kifolyólag igyekszem minél több mindent magam elkészíteni. :)

Nagyon örülök, hogy a következő hetekben bemutathatom Nektek a budapesti kézműves sütemények és fagyik világát, receptjeik hagyományait. Remélem, hogy ezalatt Titeket is sikerül meggyőznöm arról, hogy egy kis édes "bűnözés" okosan senkinek sem árthat! :)

Izgatottan várom, hogy megoszthassuk Veletek tapasztalatainkat, és bízom benne, hogy szeretni fogjátok a blogot!

Hamarosan startolunk az első beszámolóval.. ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://handmadeandgorgeous.blog.hu/api/trackback/id/tr5011742067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása