Handmade & Gorgeous

Bemutatkozás 2.0

2016. szeptember 22. - Handmade and Gorgeous

Sziasztok!blogra_kep.jpg

Bianka vagyok, szintén a Budapesti Corvinus Egyetem Marketing mesterszakának hallgatója :)

A suli mellett dolgozom egy multinacionális vállalatnál, így a kevéske szabadidőmet igyekszem minél jobban és aktívabban kihasználni. Szeretek sportolni, ezen belül a tánc és a túrázás a legkedvesebb elfoglaltságom. Ezen kívül szabadidőmhöz és pénztárcámhoz igazítva igyekszem minél többet utazni, és látni a világból.

Az egészségmegőrzés és az egészséges életmód fontos számomra, ebből kifolyólag blogunk témája, a kézműves termékek, meglehetősen közel állnak hozzám. A családom és így én is előnyben részesítjük a természetes alapanyagokból készült termékeket, legyen szó akár a gasztronómiáról akár más termékkategóriákról.

Nekem az a célom, hogy a blogot olvasva megismerkedjetek egy (véleményem szerint) sokak által kedvelt kategóriával, a csokoládékkal, ezen belül is a kézműves csokoládék „világába” foglak elkalauzolni benneteket! :)

Nagyon remélem, hogy az elkövetkezendő félév során sok hasznos információt oszthatunk meg veletek, és együtt fedezhetjük fel ezt a világot! :)

 

A bejegyzés trackback címe:

https://handmadeandgorgeous.blog.hu/api/trackback/id/tr6911736915

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása