Handmade & Gorgeous

Cheese, please!

2016. szeptember 24. - Handmade and Gorgeous

Sziasztok, én leszek a sajt-felelős! :) 

2.JPGMegmutatok nektek néhány olyan budapesti lelőhelyet, ahol finomabbnál finomabb kézműves sajtokat kóstolgathattok és vásárolhattok � A „sajtos heteken” lesz szó a sajtfajtákról, a kézműves sajtkészítésről, hozok nektek érdekességeket és iiiisteni sajtos recepteket is!

A többiekhez hasonlóan én is a Corvinus marketing mesterszakán végzem tanulmányaimat. Családomban odafigyelünk az egészségeses életmódra, ennek köszönhetően fontos számomra is, hogy ne csak finomakat egyek, hanem egészségeseket is a megfelelő hozzávalókból. Szerencsére nem csupán feladatomként, sokkal inkább hobbimként is tekintek a sütés-főzésre, ami egyben kiváló csapat-, család- és párkapcsolat építő tevékenység is

A sajtokat mindig is nagyon szerettem, a  k é z m ű v e s termékekre pedig pár éve figyeltem fel.   A kézműves termékek egészséges tulajdonsága mellett vonzó számomra, hogy a mai felgyorsult világunkban a tömegtermelés szükségességéből fakadó gépesített gyártási eljárással készült termékek mellett egyre nagyobb számban, egyre több kategóriában nyílik lehetőségünk (részben) kézzel készített termékek megvásárolására, fogyasztására.

A kézműves sajtokhoz borfesztiválokon kerültem először közelebb, most már mondhatni rendszeresen vásárolunk. Nem tudom, hogy kóstoltatok-e már igazi kézműves házi sajtokat, de szerintem fantasztikusak :)

Csatlakozzatok hozzám, és fedezzük fel, hol kaphatunk igazi, finom sajtokat a közelben!

Dóri

A bejegyzés trackback címe:

https://handmadeandgorgeous.blog.hu/api/trackback/id/tr9411740507

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása