Handmade & Gorgeous

Sajt, szívvel-lélekkel

Kézművesség a sajtkészítésben

2016. október 21. - Handmade and Gorgeous

Szeretem a sajtokat, szerintem mindig is szerettem. Családomban viszonylag gyakran fogyasztunk különböző fajtákat, amiket többnyire jól ismert szupermarketben vásárolunk. Emlékszem viszont, hogy többször vettünk házi juhsajtot alföldi ismerőseinktől, akik hobbiként foglalkoznak sajtkészítéssel.…

Tovább

Camambert, feta, parmezán…

Lehet, hogy mégse ismerjük olyan jól a sajtokat? ☺

Ugye, hogy mindenki ismeri sajtokat? Pizzára reszeljük, szendvicsbe szeljük, spagettire szórjuk…  Szinte minden étkezéskor előkerül, de tudjuk, honnan származik? Gondolkoztunk rajta egyszer is, hogy hogyan készül? Mi a különbség a különböző sajtok között? Mitől ilyen penészes némelyik?  Lehet,…

Tovább
süti beállítások módosítása